بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Bulan Mac 2016 sudah pun hampir seminggu... Sungguh pantas sekali masa berlalu sehingga tidak terasa Februari sudah berlalu pergi. Namun... barulah kali ini dapat menerbitkan entri pertama di bulan Mac ini.

Kesibukan yang membelenggu diri telah menyekat ruang masa untuk mengemaskini blog sehinggakan pada bulan Februari hanya 10 entri sahaja dapat diterbitkan. Apatahlagi untuk melakukan rutin blogwalking... Ampun dan maaf dipohon andai ada sahabat blogger yang berkecil hati kerana tidak dapat membalas kunjungan anda...

Bulan Februari Berlalu Tanpa di Sedari

Apabila dah lama tak kemaskini blog, idea dan skill menulis juga semakin berkarat. Bagaikan ketandusan idea untuk mengarang artikel. Tiada topik atau cerita yang benar-benar dapat memberi kepuasan menulis yang dapat diterjemahkan ke bentuk tulisan...

Secara ringkasnya...
Berikut disenaraikan top 15 komentator sepanjang bulan Februari 2016. Terima kasih yang tidak terhingga kerana masih sudi singgah di sini walaupun dah macam suam-suam kuku jer blog ni.

Segala komen amat-amat dihargai dan semoga anda semua kekal di dunia blogger ini berjaya dalam apa jua yang ingin dihajati.

Bulan Februari Berlalu Tanpa di Sedari
Anda semua kekal terpahat di Bloglist BinMuhammad


11 comments - "Bulan Februari Berlalu Tanpa di Sedari "

Lagi 3 bulan ..ramdhan tiba lagi....

Lagi 3 bulan ..ramdhan tiba lagi....

PC rasa 2016 ini lebih pantas detik waktu berlalu...macam baru semalam masuk tahun baru...dah anjak ke bulan mac...subhanAllah...

sekejap je masa berlalu kan...tgk-tgk dah nak masuk 2017..uhuks~

Kejap je kan, hari ni dah 7 Mac, MV pun jarang update entry ni...huhu

titan delete icon 14:57

Ya.

Sedar tak sedar, dah bulan mac dah tahun nih.

1st time dapat rangking teratas ni BM hehe

Pha Is delete icon 03:19

tu gambar tuan empunya blog ka? hehh

pantas je masa berlalu
kuar keja balik keja
tengok2 dah malam


Mrs. A delete icon 16:35

Susun batu cenggitu mampukah menjadi menara hiks?

paridah delete icon 23:17

tenang n damai berada di atas batu dgn air mengalir jernih...wah tersenarai juga sbg perajin komen ya..tksh dik BM.

Komen anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Blog BinMuhammad - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

p/s: Komen berserta link url aktif ( <a href=http://..... ) akan terus dianggap spam. Harap maklum

 
Copyright © 2015 BinMuhammad - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap