بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Peluang Backlink Blog Di My Bloglist: Alhamdulillah, kini sudah hampir kita dipenghujung bulan September 2015. Ini juga bermakna Blog BinMuhammad ini akan menempuh sebulan penuh pertamanya.

Jutaan terima kasih kepada semua sahabat dan tetamu yang berkunjung dan terus menyokong Bin Muhammad setelah ketiadaan entri terbaru di blog Relaks Minda.

Terima kasih bersama BinMuhammad

Sebagai penghargaan kepada sahabat setia, semua pengomen yang mempunyai jumlah komen melebihi 2 komen (3 dan ke atas) disepanjang bulan September 2015 ini akan disenaraikan dalam My Bloglist di [tab menu] blog ini. (kat atas tu di bawah header).

Senarai akan dikemaskini dari masa ke semasa sehingga menjelang 1 Oktober 2015. Blog anda akan kekal berada di My Bloglist sehingga hujung tahun ini. Selepas itu penilaian baru pula akan dilakukan.

Semua blog layak kecuali blog berkaitan promosi perniagaan, perjudian, porno, keganasan dan sebagainya sebagaimana yang termaktub di luar sempadan 'blogger content policy' serta bukan blogger Malaysia tidak akan disenaraikan di dalam My Bloglist.

Hanya ada dua hari lagi, (29 dan 30 September 2015) untuk peluang anda disenaraikan di My Bloglist. Jika terlambat, jangan menyesal ye... Peluang backlink percuma dan mudah.

Di bawah posting ini disenaraikan Top 30 komentator bulan September 2015. Anda semua boleh berkunjung dan kenalilah mereka yang sungguh mesra dan ramah-tamah ini.


Updated (1 Okt 2015):
Tahniah kepada mereka yang telah tersebarai di My Bloglist. Jutaan terima kasih juga kepada semua sahabat dan tetamu yang telah berkunjung dan meninggalkan komen... Anda semua amat-amat dihargai.

25 comments - "Peluang Backlink Blog Di BinMuhammad Bloglist"

terimakasih ya mas. saya langsung kesana ya.

moga terus maju...lately ni memang jarang blogwalking..moga BM terus suksess ye..

semoga blog BM ni terus gah merentas masa..

paridah delete icon 09:45

assalam...blog yg sentiasa disinggahi utk baca n3 terkini...

jgn lupa letakkan yg jie punya..huhu

Assalammualaikum... BM,

Alhamdulillah... terpilih jugak mselim3..

mselim3

pls: x aktif berblog , Insaallah cuba aktif balik ...

Untungnya...ambe ada beberapa kali singgah dan komen. Tapi hairan juga sebab tak ada dlm list. Hehehe....xpe. Ambe akan kejar...all the best sahabat blogger.

Ok...nak buat komen marathon skang ,,,hehehe...

Agak kurang berblog kebelakangan ni... tngh menimba ilmu ofline dan online buat kebaikan diri, keluarga dan msykt, in shaa Allah. Namun ttp akan terus berblogging selagi diizinkan dan akan singgah jua selagi termampu. Semoga BM terus sukses dan ukhwah berkekalan... aamiin.. :) :)

lama tak singgah sini...
layak ke nak tersenarai ni? =)

aktif juga saya ya ... alhamdulillah

Terima kasih buat BM juga sebab selalu bertandang ke blog SP..:)

ketinggalan nih

masih ada peluangkah hari ini

Memang sentiasa mengunjungi blog BM ni..

YB ketinggalan lagi... namun tetap juga singgah sini.

Asalam Bm award dah boleh ya di copy mudah dah klik ja warna merah.
Etuza tersangat happy dapat jadi blog list dlam blog BM

diucapkan tahnia kepada yang tersenarai tu..menambah saudara sebenarnya

Lama dah tak komen kat sini...confirmed le tak mampu nak tersenarai apatah lagi nak bersaing dgn pengomen setia kat sini

terima kasih masukkan blog saya dlm bloglist BM ...

Terima kasih BinMuhammad.. moga terus maju.

mencari peluang ke dua ... :D

saya cek memang oke backlinknya

blogwalking ni memang agak sukar untuk blog newbie mcm saya ni..heheh

btw bila nak buka untuk slot macam ni lagi?

wahhh tak langsung saja aku om... thank y

Komen anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Blog BinMuhammad - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

p/s: Komen berserta link url aktif ( <a href=http://..... ) akan terus dianggap spam. Harap maklum

 
Copyright © 2015 BinMuhammad - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap